11 dingen die hij wil dat jij weet over blow jobs

Ik kan natuurlijk niet voor alle mannen spreken, maar de kans is groot dat ongeveer elke man wel wil dat je dít weet over blow jobs.

1. Hij wil dat je ontspant. Maak je niet zo druk, hij is allang blij dat je hem een blow job geeft.

2. Dat hij zijn ogen dicht doet, betekent niet dat hij in slaap gaat vallen. Dit betekent juist dat hij heel erg geniet. Hij zal waarschijnlijk de helft van de tijd naar je kijken (met een hele grote glimlach) om te zien wat je aan het doen bent en de andere helft van de tijd geniet hij met zijn ogen dicht.

 3. Hij doet echt zijn best om je een waarschuwing te geven voordat hij komt. Maar soms komt het heel onverwacht, dus wees niet boos op hem als hij je te laat waarschuwt. Hij doet het echt niet expres.

4. Hij vertrouwt je met zijn belangrijkste bezit. Dus wees alsjeblieft voorzichtig met je tanden.

5. Zorg ervoor dat, wanneer hij komt, zijn penis niet op zijn gezicht gericht staat. Of op een donker hoekje in de kamer. Niemand wil daar een jaar later nog wat vinden, if you know what I mean.

6. Als je ons vertelt dat ons sperma vies is, vinden wij dat echt niet leuk. We hebben het met liefde voor je gemaakt, dus als je vies vindt, hopen we dat je dat subtiel kan brengen.

7. Als jij geen zin hebt om hem een blow job te geven, hoeft het van hem ook niet meer. De lol is er dan snel van af.

8. Wees niet beledigd als hij niet meteen erna met je wil zoenen. Misschien vind jij het zelf ook niet fijn om te zoenen als hij net klaar is met jou. Vind je het wel echt vervelend dat hij je niet wil zoenen vlak nadat je hem een blow job hebt gegeven, praat er dan met hem over.

9. Het maakt niet veel uit of je het doorslikt of uitspuugt. Waarschijnlijk is hier nog nooit een relatie op stuk gelopen, don’t worry.

10. Hij zal echt iets bij je terug doen. Als hij dat bijna nooit doet, mag je hier echt iets van zeggen.

11. Weet dat als hij klaar komt door jouw blow job, hij het niet meteen daarna met je kan doen. Dat wordt heel moeilijk voor hem, hij heeft namelijk even tijd nodig om op te laden. Daarna is hij good to go.

Comments

comments