25.000 euro per jaar om professioneel katten te knuffelen

Jij bent helemaal dol van katten en poezen? Je hebt zelf 5 katten in je huis rond rennen? Dan hebben wij de ideale baan voor jou gevonden. Je moet er wel even voor naar Dublin verhuizen, maar dat mag de pret niet drukken.

Een dierenkliniek in Dublin (Ierland) is hard opzoek naar een professionele kattenknuffelaar, zo valt te lezen op de website van Just Cats (de dierenkliniek). Als jij door het dolle heen bent als jij een kat ziet, ze graag aait en of knuffelt, dan kom jij absoluut in aanmerking voor deze prachtige baan die vrij komt.

Het aaien / knuffelen is overigens niet voldoende om de baan te krijgen, je moet namelijk de dieren kunnen kalmeren op momenten dat ze nerveus of onrustig zijn. Jij moet als kattenknuffelaar precies weten wat er aan de hand is met de kat. Jij moet dus goed kunnen analyseren in welke gemoedstoestand de kat is.

Naast dat alles word je ook nog eens rijkelijk beloond door de dierenkliniek. Naar verluid ga je ongeveer 25.000 euro per jaar verdienen voor het knuffelen van katten. Wie van jou vrienden moet deze job hebben?!

Comments

comments