6 redenen waarom grappige vrouwen extra knap zijn

Vrouwen met humor zijn wat ons betreft as beautiful as Doutzen. When she enters the room draaien evengoed alle hoofden om. Want met haar gevatte opmerkingen en geinige snoet, zorgt ze immer voor een vrolijke noot. De mensen om haar heen krijgen geheid een loeiharde lachbui en dat blijft niet onopgemerkt. Ladies die de lachers op hun hand hebben, á la Amy Schumer en Tina Fey, deze is voor jullie.

1. Never a dull moment 
Zelfs ‘moetjes’ als koken, schoonmaken en supermarktbezoeken zijn met jou even leuk als een achtbaanrit of middag shoppen.

2. De vrienden van je boyfriend willen immer met je chillen
Raakt haar voorraad aan gevatte opmerkingen ooit op, vragen ze zich af. Probably not, en dat is waarom de heren je keer op keer uitnodigen.

3. Je houdt anderen scherp
Want je maakt vaak betere grappen dan anderen en nooit niet dat je lacht uit beleefdheid om grappen die niet funny zijn. Pas als jij in een lachstuip belandt, weet je dat de persoon tegenover je humor heeft.

4. Na twee dates durft de man in kwestie je al bij zijn vrienden achter te laten
Want jij staat je mannetje wel. Maken de mannen bij de vleet geniepige opmerkingen? Jij dist ze één voor één.

5. Je blijft verrassen 
Humor verveelt nooit en aan looks raakt men gewend.

6. Je staat vaak in het middelpunt van de belangstelling
Like the star and her audience. “Wáárom doe jij niet iets met theater?” Dat vragen omstanders net zo vaak als een supermarktcaissière die de bon aanprijst. En ja, waarom doe je dat eigenlijk niet?

Comments

comments