Adje dist Armoowasright

Adje heeft commentaar gegeven over het feit dat Armo een goude plaat heeft gekregen voor zijn single ‘Louis Vuitton’ 

Hij plaatste een foto op Instagram van Armo met zijn goude plaat met de tekst:  ‘Wanneer deze rommel goud krijgt vraag ik me echt een paar dingen af’ 

Wanneer deze rommel goud krijgt vraag ik me echt een paar dingen af

Een bericht gedeeld door Julmar Simons (@adje) op

Armo heeft inmiddels al een reactie gegeven. Hij schreef onder de foto van Adje:

‘Ik kan het lang of kort houden maar om gewoon straight te zijn als je mij of mijn muziek shit of bagger vind luister je er niet naar der is geen reden voor jou om je met mij bezig te houden. Zijn genoeg mensen die het een dope track vinden als je probeerd een of andere beweging tegen mij te lanceren doe je ding. Ik stop niet. Ciao’

 

Comments

comments