Het beloven weer zwoele nachten te worden in de volgende aflevering van Ex On The Beach: Double Dutch

Wij kijken al een hele week uit naar de volgende aflevering van ‘Ex On The Beach: Double Dutch’. Zondagavond komt de nieuwe aflevering eraan, en het beloven weer zwoele nachten te worden in de villa. Krijgen we eindelijk weer wat meer ‘love’ en wat minder ‘war’?

Ex On The Beach blijft natuurlijk Ex On The Beach, dus spoelen er ook deze week weer nieuwe ex’en aan op het strand. Nikki lijkt alles uit te praten met Bastiano, maar wordt dan naar het strand gestuurd samen met Alisa en Chiara. En die laatste groeit steeds meer naar Jeffrey toe, terwijl Jordi nog steeds zijn pijlen op Alisa richt. Wiens ex ook uit het water zal verschijnen, er zal dus ongetwijfeld een hart gebroken worden.
© MTV

Ook tussen Mike en Hannah klikt het beter en beter. Op date gestuurd worden met Mike? Dat is voor Hannah dan ook wel een dansje waard:
© MTV

‘Gezellige’ nachten op Ex On The Beach zijn we wel al gewoon. Maar we zouden wel eens een overload aan ‘liefde’ kunnen krijgen zondagavond. Al is niet iedereen daar blij mee. Nikki ziet het liever niet gebeuren en speelt dan maar voor spelbreker. Welk koppeltje hun nachtelijk vertier komt Nikki hier verbrodden?
© MTV

Maar Ex On The Beach is toch vooral feesten, feesten en nog eens feesten. En waar kan dat beter dan op een boot. Tijdens zo’n bootfeestje durf je wel al eens wegdromen. Maar de reality check is niet ver weg. Want dit is en blijft Ex On The Beach. En de aankomst van de volgende ex is nooit ver weg!
© MTV

Comments

comments