Boef reageert op beschuldiging dat hij “geen zin had” in meet & greet met autistisch jongetje

Vandaag verschenen er berichten in de media dat Boef een meet en greet met een 12-jarig autistisch jongetje geweigerd zou hebben, omdat hij er geen zin in zou hebben. Boef heeft via Instagram laten weten dat er niks van deze beschuldiging klopt en dat hij helemaal niks van de meet en greet afwist.

OPZET

De berichten dat Boef met opzet de meet and greet geweigerd had, verschenen naar aan leiding van een Facebook-post van de zus van het jongetje. In dit bericht verweet ze Boef haar broertje onwijs teleurgesteld te hebben. Ze riep iedereen op het bericht massaal te delen en liken.

REACTIE

Boef reageert met een lang bericht op Instagram. Volgens hem moest hij na zijn optreden op het festival in Almelo gelijk door naar een show in Echt. Hij zou helemaal niks afweten van een meet en greet. Volgens hem heeft de organisatie dit zonder overleg ingepland. Daarnaast zou hij nooit de woorden “geen zin” hebben uitgesproken, omdat hij na het optreden direct in de auto stapte om naar het volgende optreden te gaan.

POSITIEF

Boef werkt op dit moment hard om zich positiever in te zetten, daarom is hij “pissig” dat de vrouw deze beschuldigingen online heeft gezet:Ik denk niet dat je beseft wat de gevolgen zijn van jouw Facebook post. Ik word nu zwart gemaakt in de media voor iets wat ik niet heb gedaan”.

Desondanks vindt hij het wel sneu voor haar broertje en de rest van de fans die voor niks op hem hebben gewacht voor een meet en greet. 

“Al die negatieve berichten kunnen we niet terugdraaien en je broertje heeft hier ook helemaal niets aan. Ik laat mijn management contact opnemen om een videoboodschap te regelen voor je broertje. (…) Dit is gewoon een wijze les dat jullie mensen niet zomaar elk artikel dat je leest moet geloven, maar ik wil die strijder niet met lege handen laten zitten. SO naar alle fans die daar voor niets stonden. Ik wist echt van niets.”

Beste esma, Met verbazing heb ik je Facebook post gelezen. Ik had afgelopen week een show in Almelo op een festival waar meer dan 1000 bezoekers waren, na mijn optreden moest ik GELIJK door naar een show in Echt. Beide shows waren een succes en ik ben nietsvermoedend naar huis gegaan. Paar dagen later zie ik overal rondgaan dat ik tegen een 12 jarige autistisch jongentje heb gezegd dat ik “geen zin” heb om een meet en Greet te doen die hij gewonnen zou hebben. Ten eerste wist ik niet eens dat er een meet en greet was aangezien de organisatie dit zonder overleg heeft gepland. Ten 2de heb ik nooit de woorden “geen zin” uitgesproken aangezien ik direct de auto in ben gestapt en niemand iets tegen mij heeft verteld. Nu heb ik de organisatie gesproken en die verteld mij dat ze jou verteld hebben dat ik het niet kon doen omdat ik nog een show had. Dus ik begrijp niet goed waar jouw verhaal dat ik er “even geen zin in had” vandaan komt. Ik denk niet dat je beseft wat de gevolgen zijn van jouw Facebook post. Ik word nu zwart gemaakt in de media voor iets wat ik niet heb gedaan. Terwijl ik keihard werk om mij positiever in te zetten. Als er een artiest is die veel tijd aan zijn fans geeft dan ben ik het wel. Ik begrijp best dat het echt klote is voor je broertje en dat je als zus dit pijn doet. Maar dan had je ook eerst bij mij of mijn management kunnen checken wat het verhaal is. In plaats van mij belachelijk maken. Terwijl de organisatie gewoon de schuldige is , Al die negatieve berichten kunnen we niet terugdraaien en je broertje heeft hier ook helemaal niets aan. Ik laat mijn management contact opnemen om een videoboodschap te regelen voor je broertje. Want los dat ik wel echt pissig ben dat je zo met de situatie bent omgegaan , en hier op nog te vragen MASAAAL DELEN IS LIEF ? hoezo is het lief om mij massaal te beschuldigen op iets wat gewoon onzin is , en dit is gewoon een wijze les dat jullie mensen niet zomaar elke artikel dat je leest moet geloven , maar wil ik die strijder niet met lege handen laten zitten. SO naar alle fans die daar voor niets stonden. Ik wist echt van niets. ?

Een bericht gedeeld door boef072 (@boef072) op

Comments

comments