Buurvrouw van “MOB” Parsa reageert geschokt op moord, Beelden Plaats Delict verschenen!

Gisteravond werd “MOB” Parsa het dodelijk slachtoffer van de schietpartij tijdens een barbecue na het vasten.

Het slachtoffer was samen met drie andere mannen aan het barbecueën toen een onbekende man met een capuchon de tuin inkwam en het vuur op hem opende. De schutter stapte daarna in een auto en ramde bij het wegrijden een schuurtje. De dader is nog steeds voortvluchtig.

Hulpverleners probeerden het slachtoffer te reanimeren, maar Parsa overleefde de schietpartij uiteindelijk niet. De politie heeft de vluchtauto gevonden en is nog op zoek naar getuigen.

De buurvrouw van het huis waar de barbecue plaatsvond was een paar huizen verderop bij een vriendin. Haar zoon had wat vrienden uitgenodigd, onder wie Parsa. Toen de bewoonster en de buurvrouw knallen hoorden gingen ze erop af. “We renden gelijk naar haar huis toe, omdat we dachten ‘er is iets gebeurd met die jongens’”, zegt de buurvrouw. “En ja, daar lag een jongen op de grond. We gingen alleen maar huilen, ook de buurvrouw.”

Ze woont er al achttien jaar en heeft nog nooit zoiets meegemaakt. “Wel een eng gevoel, we zijn hiernaar toe gekomen omdat het veilig was, maar het wordt steeds onveiliger hier.”

Bekijk de beelden van plaats delict hieronder:

Comments

comments