Chiara en Shelly van Ex On The Beach maken extreme ruzie via social media

Voor een paar weken duik ik er helemaal in en wil ik alles van iedereen weten. Dus stap 1 is om dan zo snel mogelijk uit te vogelen wie de deelnemers zijn en stap 2 is dan om ze meteen allemaal te volgen via Instagram. En dan jullie natuurlijk weer op de hoogte te houden van alle juicy dingen die ik daar opsnor. You’re welcome.

Chiara en Shelley van Ex On The Beach maken extreme ruzie

Nu lag ik gister in bed nog even naar de laatste Instastories te kijken en daar viel ik opeens midden in een ruzie tussen Chiara en Shelly van Ex On The Beach Double Dutch. En geloof me: het gaat er keihard aan toe. We wisten van Temptation Island al dat Chiara een pittige is, maar dit gaat nog wel vijf stappen verder.

Als ik het goed begrepen heb begon het bij Shelly, die ‘ex’ van Yoshi, al hadden ze volgens Yoshi alleen maar seks en helemaal geen relatie. Shelly dacht daar anders over en vond dat ze serieus waren, maar moest er door zijn Ex On The Beach-deelname achterkomen dat het uit was. Terwijl het dus nooit officieel aan was.

Afijn, de ruzie tussen Chiara en Shelley van Ex On The Beach begon dus bij Shelly. Zij plaatst allemaal nare comments over Chiara op allerlei social media-posts. Op een nieuwsbericht waar Chiara bij betrokken is, zegt Shelly: ‘Dikke zever da mens is ziek.’ Als Chiara dat ziet reageert daarop via Instastories en post ze een foto van Shelly in haar blote billen en zegt ze dat Shelly zichzelf continu photoshopt en plaatst daar nog wat scheldwoorden bij.

Ruzie via Instastories tussen Chiara en Shelley van Ex On The Beach

Ook zijn in haar stories te zien wat voor gesprekken Shelly en Chiara op Whatsapp hebben gehad. En dat gaat er ook heel hard aantoe. Shelly zegt dat ze al heel vaak sorry heeft gezegd, maar daar neemt Chiara geen genoegen mee. Ze wil dat Shelly stopt met lelijke dingen online plaatsen over Chiara, anders krijgt ze de volle lading terug.

En dat gebeurt dus. Haar hele Instastories gaat over Shelly en er komt een hele fatshamingrel van Chiara richting Shelly. Om het nog even extra erg te maken laat Chiara alle privéberichtjes zien die ze van haar medestanders krijgt en hoe ze daarop reageert. Shelly reageert op haar beurt weer door foto’s te plaatsen van de reacties die ZIJ krijgt en met bewijzen hoe haar lijf er nu uitziet en dat het fat-shamen onterecht is.

Hier Chiara’s Instagramstories:

       

Comments

comments