“Chiara van Temptation stalkt mij constant”

Vorige week schreven we nog dat Chiara in het MTV-programma ‘Ex on the beach’ op de vuist ging met een andere kandidate, en daar is het duidelijk niet bij gebleven. Ze ligt ook in de clinch met deelneemster Shelly. “Ze bestookt me constant met berichten”, vertelt die in Dag Allemaal.

Van Temptation naar ‘Ex on the beach’: Chiara schuwt het openbare leven niet. En ook in het nieuwe programma valt ze op, onder meer door een lesbische kus tijdens de eerste aflevering. “Ik ben biseksueel”, klonk het daarover. Maar vorige week werd dan bekend gemaakt dat ze ook gevochten had met een meisje, en intussen beschuldigt een andere haar van stalking.

“De opnamen zijn al voorbij en sinds we weer thuis zijn, bestookt Chiara mij constant met berichten”, aldus Shelly, de deelneemster in kwestie. “Op mijn gsm, maar ook op Instagram. Pure pesterijen zijn het. Chiara deelt onder andere naaktfoto’s en doet uitschijnen dat die van mij zijn. Ze scheldt me uit voor hoer en lacht met mijn gewicht.”

De berichtjes zijn intussen verwijderd, maar Shelly heeft screenshots genomen. “Ik krijg zelfs doodsbedreigingen van Chiara. Ze zegt dat ze me zal blijven treiteren tot ik in mijn kist lig. Ik heb haar al meermaals gesmeekt om te stoppen. Zonder resultaat… Daarom heb ik een afspraak bij ’t gerecht van Dendermonde, ik laat het hier niet bij.”

Chiara zelf was niet bereikbaar voor commentaar.

Comments

comments