Drake wordt vader?!

Weet je nog dat Drake eind januari in Amsterdam werd gespot met Sophie Brussaux? De Canadese rapper was toen in ons land voor zijn concerten die hij keer op keer verplaatste. In die dagen sprak hij ook af met Sophie. En zij claimt nu zwanger te zijn van hem.

Wordt Drake vader?! Volgens TMZ zou de rapper Sophie Brussaux – een voormalig pornoactrice – afgelopen januari in Amsterdam zwanger hebben gemaak. Nu denk je misschien wat is dit voor een stomme roddel, maar misschien is het dus waar. Drake’s team heeft namelijk gereageerd op de roddel, en ze ontkennen niet (!) dat de mogelijkheid er is. Ze laten in een verklaring weten:

‘De vrouw heeft een zeer twijfelachtige achtergrond. Ze heeft toegegeven dat ze meerdere relaties had en ze zou de Verenigde Staten niet meer in mogen. Ze is een van de vele vrouwen die beweren zwanger te zijn van hem. Als het kind echt van Drake blijkt te zijn, wat hij niet verwacht, doet hij wat het beste is voor het kind.’

Sophie zegt zelf iets anders.. Zij beweert dat ze bewijs heeft omdat ze smsjes heeft waarin Drake haar vraagt om abortus te plegen en dat ze alleen maar geld wil: 

Drake: “I want you to have an abortion.”
Brussaux: “I can’t kill my baby simply to indulge you sorry.”
Drake: “Indulge me? F*** you.”
Brussaux: “What?”
Drake: “You do know what you’re doing you think you’re going to get money.”

Hmm… Drake heeft dus duidelijk meer gedaan in Amsterdam dan alleen maar kotsmisselijk worden van wiet.

Comments

comments