Eindelijk antwoord: dit is waarom hij wel of juist geen geluid maakt in bed

1. “Ik heb nooit zo nagedacht over mijn geluiden tijdens de s*x. Ik denk dat ik het wel raar zou vinden om te kreunen, omdat het dan klinkt alsof ik in nood ben ofzo.” — Matt, 25

2. “Dat hangt af van met wie ik s*x heb. Ik deed het een tijdje met een meisje en zij was wel van de ruige s*x. Met haar maakte ik meer geluid dan normaal.” — Eric, 28

3. “Ik ben vaak erg stil, behalve als ik dronken ben.”— Adam, 29

4. “Ik vond het vroeger altijd een beetje gek om geluid te maken in bed, tot ik een meisje ontmoette dat super opgewonden werd van mijn gekreun. Zij vroeg of ik geluid wilde maken tijdens de s*x. Ze zei dingen als: ‘Ik wil horen hoe lekker je het vindt.’ Daardoor realiseerde ik me dat vrouwen ook opgewonden kunnen worden van de geluiden van een man, niet alleen andersom. Het is niet zo dat ik nu schreeuw tijdens de s*x, maar mijn perspectief is wel veranderd.” — Kevin, 29

5. “Ik ben stil. Ik wil mijn honden niet wil laten schrikken.”— Steve, 27

6. “Ik weet niet of het misschien raar klinkt, maar ik heb nooit het gevoel gehad dat ik geluid hoefde te maken om klaar te komen. Ik ben dus vrij stil, maar dat is niet expres. Zo zit ik gewoon in elkaar.” — Matt, 28

7. “Ik ben gek op dirty talk, als dat telt. Ook vind ik het super leuk als een vrouw aan dirty talk doet, maar ik ben niet zo van het kreunen. Als ik het lekker vind met haar vertel ik dat liever.” — Alex, 29

8. Blijkbaar hijg ik nogal tijdens de s*x en ik heb gehoord dat vrouwen dat wel waarderen.”— Scott, 28

9. “Ik voel me eerder stom als ik per ongeluk geluid maak. Ik denk niet dat mijn s*xgeluiden echt opwindend zijn voor een vrouw.— Chris, 30

10. “Ik ben bang dat als ik iets zeg ik gelijk klaarkom.” — Pete, 27

11. “Ik weet niet waarom mannen over het algemeen minder geluid maken. Ik weet alleen dat het heel nep zou voelen als ik meer geluid zou gaan maken.” — Zack, 27

12. “Ik denk dat ik een beetje onzeker word van geluid maken. Ik ben niet doodstil hoor, dat is gewoon creepy. Toch maak ik niet veel geluid en als ik kreun, doe ik dat met mijn gezicht in haar nek.”— TJ, 28

13. “Ons appartement heeft hele dunne muren, dus we proberen niet teveel geluid te maken.” — Mark, 28

Comments

comments