Ex On The Beach Double Dutch: Zijn Jeffrey & Esmee een stelletje?

Het spraakmakende programma Ex On The Beach houdt de gemoederen flink bezig. Zo heeft kandidaat Jeffrey het wel heel erg gezellig met de tweelingzusjes Esmee en Sharon. De volgers van zijn Instagram pagina vragen zich dan ook af hoe het precies zit tussen Jeffrey en de mooie tweeling.

In het tv-programma is te zien hoe Jeffrey meerdere keren in bed belandt met Sharon, de meest brutale van de tweeling. Hoewel de twee het in Ex On The Beach erg leuk met elkaar hebben, blijkt uit een interview met Cosmopolitan dat Sharon en Jeffrey uiteindelijk niet als liefdeskoppel het eiland verlaten hebben. Sterker nog: Sharon is weer terug bij haar ex-vriendje Jordi, die ook een van de deelnemers is van het populaire MTV-programma. “We zijn gelukkig weer samen. We hebben daar veel leuke reacties op gekregen. Mensen die vinden dat we bij elkaar horen. Dat vind ik heel leuk”, laat Sharon weten. De vonk tussen Sharon en Jeffrey is dan ook helemaal gedoofd. “Voor op het eiland was het leuk, maar verder boeit het me niet zoveel. Ik weet inmiddels hoe Jeffrey is. Hij is niet serieus en gaat van de één naar de ander. Ik lach er maar gewoon om. We kunnen het nu super goed vinden met elkaar. We zijn gewoon vrienden.”

Romance met tweelingzusje?

Hoewel de serie nog op televisie wordt uitgezonden, zijn de opnames alweer enige tijd achter de rug. Oplettende volgers hebben echter kunnen zien hoe Jeffrey momenteel wel erg veel tijd doorbrengt met Sharons tweelingzusje Esmee. Hij deelt dan ook meerdere foto’s waarop hij samen met Esmee staat afgebeeld. Fans van het programma vragen zich dan ook af of Jeffrey Sharon heeft ingeruild voor haar zusje Esmee. “We hebben het erg gezellig samen”, laat Jeffrey weten aan RTL Boulevard, die verder nog geen uitspraken wil doen over wat er speelt tussen hem en Esmee.

Comments

comments