Ex On The Beach Double Dutch Sharon: Ik zou alles doen om beroemd te worden

Ex On The Beach Double Dutch heeft voor het eerst een tweeling aan de cast toegevoegd. Sharon en Esmee Ipema staan bekend als dé tweeling van Ex On The Beach en zorgden vanaf moment één voor heel wat interessante opmerkingen en situaties. Het was ons gelijk duidelijk: de twee zijn niet op hun mondje gevallen. We gingen in gesprek met Sharon – op tv de gekste van de twee – en vroegen haar hoe het is om samen met haar zus bekend te staan als de gekke tweeling van Ex On The Beach, hoe het zit met Jordi en Jeffrey en haar toekomstplannen.

In gesprek met Sharon van Ex On The Beach

Waarom heb jij meegedaan aan Ex On The Beach? “Ik heb meegedaan omdat ik alles uit het leven wil halen wat erin zit. Ik heb schijt aan alles en wil alles een keer proberen. Daardoor dacht ik: ‘waarom niet?’. Ik heb gelijk gereageerd toen ik de oproep zag en heb mijn mooiste foto’s opgestuurd. Snel daarna werd ik gebeld. Ze waren er achtergekomen dat ik tweeling ben en wilden ons toen per se allebei in het programma hebben. Maar ik had alleen ook meegedaan hoor!

Hoe komt het dat jij zo’n instelling hebt? “Ik spoor denk ik gewoon niet helemaal. Ik weet het niet, een andere reden is er niet!”

Heb je iets geleerd van je deelname aan Ex On The Beach? “Ik leerde daar dat je je pas echt beseft dat je van iemand houdt als je diegene kwijt bent. Dat heb ik daar wel echt beseft. Verder ben ik er niet veel wijzer geworden, maar dat zal ik nooit worden, haha.”

Heb je het nu over Jordi? Hoe is het contact tussen jullie nu? “We zijn gelukkig weer samen.”

Wat leuk! Hoe zijn de reacties daarop? “We hebben heel veel leuke reacties gekregen. Mensen die vinden dat we bij elkaar horen. Dat vind ik heel leuk!”

Jordi doet natuurlijk op tv ook wel wat uitspraken over onder andere Alisa. Hoe vind je het om dat terug te zien? “Nah, dat vind ik niet echt leuk, nee. We hebben elke zondag ruzie als we samen kijken. Ik denk dat als ik de rest zie dat ik nog wel moet huilen hoor. Ik vind het wel echt erg, het doet me echt pijn.”

En hoe zit het met negatieve reacties? Krijg je die ook? “Ja, ik heb ook wel veel reacties gekregen dat ik beter bij Jeffrey pas. Dat Jordi Alisa moet pakken, dat zie ik ook voorbij komen. Iedereen heeft natuurlijk een andere mening. Mijn moeder zegt gewoon: ‘Ik ken jullie niet anders, dit is gewoon wie jullie zijn.’ Zij staat echt nergens van te kijken.”

Heb je spijt van dingen die je tijdens Ex On The Beach hebt gedaan? “Ik had niet gelijk de eerste dag met Jeffrey het bed in moeten duiken. Daar had ik eigenlijk eventjes mee moeten wachten.”

Hoe is het contact met Jeffrey nu? Heb je spijt van hoe jullie contact verliep tijdensEx On The Beach? “Nee, voor daar was het leuk, maar verder boeit het me niet zoveel. Ik weet inmiddels hoe Jeffrey is. Hij is niet serieus en gaat van de één naar de ander. Ik lach er maar gewoon om. We kunnen het nu super goed vinden met elkaar. We zijn gewoon vrienden.”

Met wie kon je het daar juist wel goed vinden? “Ja, met Jeffrey eigenlijk. Van de meiden met niemand. Zoals je al hebt kunnen zien haten mijn zusje en ik alle meiden. We hebben nog steeds geen vriendinnen en van de meiden gaan we met niemand nog om. Dat zal altijd zo blijven.”

Vind je wel dat jij en Esmee wel genoeg aan bod komen in de afleveringen? “Normaal zijn Esmee en ik echt even gek, alleen zij heeft zich een beetje op de achtergrond gehouden. Ze heeft er achteraf spijt van dat ze zo stil was en dat ze op haar ex heeft gewacht. Mochten we ooit nog ergens voor gevraagd worden dan krijgen jullie de losse Esmee ook te zien!”

Is dat een ex van Esmee die nog in het programma langs gaat komen? “Ja. Wacht maar af!”

Is jouw leven veranderd sinds je op tv bent? “Ja natuurlijk. Ineens loop ik op straat en willen mensen met me op de foto. Maar ik denk dat mijn leven nog veel meer gaat veranderen, want mijn zusje en ik gaan ooit wel een reality show krijgen hoor.”

Zou je dat leuk vinden? En hoe zie je dat voor je? “Ja, tuurlijk. Ik wil ons leven laten zien en hoe wij zijn. Een beetje zoals de Roelvinkjes. Je hoeft ons maar een dag te filmen en je ligt al helemaal in een deuk. Wij zijn gewoon echt grappig.”

Hoe ziet jouw leven er nu uit? “Esmee en ik werken nog steeds samen bij de Subway. Mijn baas vindt het alleen maar grappig dat wij meedoen. Hij kijkt elke zondag met plezier naar de uitzendingen en stuurt ons altijd van te voren een appje met ‘succes dames’. Op het werk is er verder niet veel veranderd, maar ook daar willen mensen af en toe met ons op de foto. Dan zeggen ze: jullie zijn die tweeling van Ex On The Beach!”

Wat kunnen we nog verwachten van het programma? “Hele grappige quotes van de tweeling van Ex On The Beach! De beste en enige reden om naar het programma te kijken!”

Wat kunnen we van jou nog verwachten buiten Ex On The Beach? “Esmee en ik kijken het nog even aan, maar we gaan er honderd procent vanuit dat we nog wel voor dingen gevraagd worden. We zijn toch een tweeling en dat is gewoon uniek. Wij willen overal aan meedoen waar we maar bekend mee kunnen worden.”

Is dat jullie droom, bekend worden? “Ja, wie wil dat nou niet? Ik zou alles doen om beroemd te worden! Esmee en ik keken altijd al naar programma’s als Jersey Shore en het leek ons super leuk om daaraan mee te doen. Ik hoop dat we na Ex On The Beach nog op tv te zien zullen zijn!”

Comments

comments