Fans ontdekken een grote fout bij Kylie Jenner’s nieuwe Instagram foto

 

Kylie Jenner mag de koningin van Snapchat zijn, op Instagram heeft ze zich minder populair gemaakt. De jongste Jenner heeft een grote blunder gemaakt met een nieuwe foto. Oplettende fans zagen dat iets niet klopte… Ai, beetje uitgeschoten met Photoshop? Kijk en oordeel zelf. 

Kylie is niet verlegen als het aankomt op het pronken van haar lichaam. De realityster is trots op haar curves en dat mag iedereen weten. Toch vragen velen zich af of het puur natuur is, of dat ze de natuur een handje heeft geholpen. En dan hebben we ook nog Photoshop.

De ex van Tyga krijgt een lading aan kritiek over zich heen na een Photoshop-fail. Kylie plaatste een spiegelfoto van zichzelf met Puma-ondergoed aan. Als je goed kijkt zie je dat het gordijn naast haar niet recht naar beneden loopt. Dit betekent maar één ding: Kylie heeft haar taille dunner gemaakt met Photoshop.

Eerder deze week lag zus Kim Kardashian onder vuur nadat ze gekiekt was op het strand en haar billen er toch iéts anders uitzagen dan op foto’s. Kims billen zijn niet zo strak en glad als ze op haar Instagram foto’s lijken. Na dit incident heeft Kim 100.000 volgers verloren volgens Daily Mail. Misschien een goed idee om de Photoshop achterwege te laten?

 

 

Comments

comments