Franse politie schiet man neer die politie dreigt te steken en bommen af te laten gaan in de stad

De politie benaderde de man bij het huis van zijn moeder, nadat buren hadden gemeld dat hij overlast veroorzaakte, Dit schrijft de Britse Daily Mail. De man weigerde zich op te laten pakken, nadat hij in zijn auto was gaan zitten. Hij gaf de agenten aan dat hij een mes in de auto had en hij ze zou steken als zij hem niet met rust lieten, vervolgens dreigde hij dat hij explosieven zou laten ontploffen.

De politie ontdekte dat de man, die van Portugese afkomst is, een strafblad had. Hij zou een veroordeelde moordenaar zijn, met psychische problemen. In de video is te zien hoe zes agenten de man in eerste instantie uit de auto proberen te praten, om daarna met hun knuppels op de man en de ruiten van de auto in te slaan. Daarop ramt de man achterwaarts een politieauto, en rijdt hij in op het appartementen complex waar zijn moeder woont.

Als het hem vervolgens lukt om weg te rijden, schieten drie agenten op de auto, die daarna nog een flink stuk door rijdt, een heuvel op. Later blijkt de man aan zijn verwondingen te zijn overleden. Is dit dan de juiste aanpak tegen gekken? Bekijk de beelden hieronder:

Comments

comments