Gooi Een Halve Liter Cola In Het Toilet En het Resultaat Is Bijzonder!

Het is nu wel bekend dat je cola voor heel veel dingen kunt gebruiken. Het is een goed middel tegen roest, het vermindert de pijn na een kwallensteek, het kan gebruikt worden als medicijn tegen lichamelijke klachten en het is zelfs goed voor het verwijderen van kauwgom uit je haar.

Ook als je per ongelijk met je schoenen in de kauwgom bent gestapt biedt cola de oplossing. Je zet je zolen even in een klein laagje cola en binnen de kortste keren veeg je de kauwgom zo van de zool af. Dit is allemaal erg handig, maar de vrouw in dit filmpje heeft een bijzondere manier om cola te gebruiken. In het filmpje zie je hoe ze een halve liter cola in de wc gooit. Waarom ze dit doet? Omdat ze voor dure schoonmaakmiddelen geen geld had!

Wij vragen ons nu af of cola nou eigenlijk wel zo goed is voor je maag. Als je ziet wat het met de wc doet, dan kan het toch niet goed zijn voor je maag? Het is hoe dan ook een bijzonder en leuk experiment dat laat zien dat cola naast als drankje ook als schoonmaakmiddel gebruikt kan worden.

Bekijk de video hieronder:

Comments

comments