Houden Barbie en Michael iedereen voor de gek?

Wat vooraf ging

Het is al weken groot nieuws: de scheiding van Barbie en Michael. De reden? Er zou een andere vrouw in het spel zijn geweest. Barbie vertrok daarom terug naar Nederland en liet Michael achter in Spanje. Daarna shockeerde ze heel Nederland door dezelfde week nog een foto met haar nieuwe liefde, pornoster Rolf Tangel, op social media te posten. Vervolgens onthulde dat het om een stomme grap ging, maar daar kwam ze daarna weer op terug. Het was toch wel echte liefde en dat bewees ze door een tattoo van hem op haar lichaam te laten vereeuwigen.

Michael besloot daarop ook de bloemetjes buiten te zetten. Hij zetten op facebook een foto met zijn nieuwe liefde Kimberley Bottelier. De twee hebben elkaar leren kennen in zijn kroeg in Spanje.

Nep?

Nu blijkt dat de kans groot is dat het allemaal voer is voor een nieuwe realityserie. Hoewel het management van het koppel blijft ontkennen, heeft de cosmetisch arts van Barbie – per ongeluk? – uit de school geklapt en onthult dat ze inderdaad opnieuw een soap opnemen. Volgens hem zal het gaan over hun scheiding en hoe de twee de draad weer oppakken. Ze zijn daarvoor bij deze cosmetisch arts komen filmen. Ook op social media foto’s van zowel Barbie als Michael werden al zendertjes en cameraploegen gespot.

Op social media wordt woedend gereageerd. Zo vinden mensen dat ze dit niet kunnen maken tegenover hun twee kleine kinderen. Wat vinden jullie?

Comments

comments