Is Beyoncé al bevallen? Fans denken van wel

Toegegeven: ook wij praten hier op de redactie minstens twee keer in de week over Beyoncé en wanneer ze misschien gaat bevallen. Maar er zijn fans die nog nét even een stapje verder gaan en Beyoncé 24 uur per dag monitoren via social media. Of zelfs rondjes lopen bij ziekenhuizen in Los Angeles. Maar is Beyoncé al bevallen? Fans van Queen B denken van wel en dit zijn alle theorieën.

Afgelopen maandag postte Beyoncé een leuk kiekje van zichzelf en Blue Ivy voor Memorial Day. Erbij plaatste ze wat emoji’s en behalve dat het weer een prachtige foto is, zoeken we er weinig achter.

Is Beyoncé al bevallen?

???

Een bericht gedeeld door Beyoncé (@beyonce) op

Maar de Beyhive (de fanclub van Beyoncé), denkt dat Bey haar tweeling al lang heeft gehad. Want, zeggen ze, haar buik is op deze foto veel kleiner dan op de kiekjes van haar babyshower. Hier zie je Beyoncé op haar feestje, bijna 2 weken geleden.

Nu plaatsen we allemaal wel eens een throwback op Instagram omdat dat ons gewoon goed uitkomt, maar het hele internet is losgebarsten omdat ze zeker denken te weten dat Beyoncé bevallen is.

 

Maar er is meer “bewijs” dat de tweeling van Beyoncé al lang hier is. Vorige week donderdag zou haar zusje, Solange, een concert in Boston hebben afgezegd én haar moeder Tina Knowles zou in het ziekenhuis in Los Angeles gesignaleerd zijn.

Natuurlijk, het zou kunnen dat Beyoncé stiekem bevallen is en het juiste moment zoekt om het bekend te maken. Maar tot nu toe blijven het theorieën en we zullen tot écht moeten wachten op een officieel bericht van Queen B zelf.

Comments

comments