Dit is de vriendin van Donny Roelvink

Met het programma De Roelvinkjes: Dave en Donny doen zaken stapte Donny Roelvink voorgoed uit de schaduw van oudere broer Dave. De realityster heeft de afgelopen jaren flink aan zichzelf gewerkt en wist vriend en vijand te verbazend met zijn afgetrainde lichaam. Donny kreeg er in één klap een flinke horde meisjes achter zich aan, maar helaas: hij is al tijdje bezet.

Realityserie

Zijn oudere broer wist vooral zijn vrouwelijke fans te teleurstellen, toen bekend werd dat de dj zijn hart aan de prachtige Julia Mekkes had verloren. Gelukkig was Donny er nog als een zeker niet verkeerde tweede optie, maar ook hij bleek van de markt verdwenen te zijn. Hoewel Julia meerdere malen in de realitysterie rondom de twee broers te zien was, bleef Donny’s vriendin Amijé Roos van der Laan voornamelijk op de achtergrond.

Tortelduifjes

Sinds wanneer de twee precies samen zijn, is niet helemaal bekend. Amije postte de eerste foto van haar en Donny een halfjaar geleden, waaruit blijkt dat Donny al enige tijd van de markt is. Dat ook Donny een grote voorkeur heeft voor knappe dames, blijkt wel uit de Instagrampagina van zijn Amije. Benieuwd naar hoe de beauty eruitziet? Bekijk dan de foto’s hieronder.

?

Een bericht gedeeld door Amijé Roos van der Laan (@amijeroos) op

Last night ?

Een bericht gedeeld door Amijé Roos van der Laan (@amijeroos) op

Comfy sweater kinda day ?

Een bericht gedeeld door Amijé Roos van der Laan (@amijeroos) op

Comments

comments