Karim van Temptation Island haalt hard uit naar Pommeline

Pommeline en Merijn van Temptation Island lijken in de zevende hemel. Maar toch wordt Merijn er nog even op gewezen dat hij op moet letten voor zijn Pommelien. “Merijn, let op je lief, want Pommeline wilde seks met mij op Temptation”, zegt Temptation verleider Karim in het Vlaamse blad TV Familie.

Arrogant en Laag

Pommeline kan zijn uitspraak maar moeilijk laten en laat direct van zich horen:  “Ik weet niet waar hij dat vandaan haalt. Op Temptation zelf leek hij heel vriendelijk en begripvol. Hij heeft me die avond zelfs nog getroost, en verzekerde me dat het wel goed zou komen tussen Merijn en ik. Dat hij nu deze leugens vertelt, vind ik echt heel arrogant en laag van hem.” Toch blijkt het verhaal heel anders in elkaar te zitten, volgens Karim. “De laatste dag brachten alle vrijgezellen samen door. En die avond zat Pommeline serieus te geilen op mij. Ja, écht! Ze fluisterde me allerlei pikante dingen toe. En ze vroeg me vervolgens: ‘Wil je seks met mij?’. Euh, zegt dat niet genoeg over wat voor een meisje die Pommeline is? En m’n klomp brak toen ik daarna hoorde dat ze nu samen is met die Merijn! Komaan, hoe kan je haar nu serieus nemen?”

Jaloers

Pommeline laat weten dat Karim zijn verhaal van A tot Z gelogen is. “Het is waar dat alle vrijgezellen de laatste avond samen doorbrachten, en dat ik toen met Karim op een kamer zat. Maar daar waren nog heel wat andere mensen bij: Danyla, Rowena, Ken, Guiseppe… En vraag het maar aan hen, het enige wat ik daar die avond gedaan heb, is babbelen over Merijn. Ik wist niet of ik hem na Temptation nog zou zien, of er een kans was voor ons… Ik heb eigenlijk alleen maar daarover gepraat.” Dat wordt meteen bevestigd door verleidster Danyla . “Ik en Rowena waren toen de hele avond bij Pommeline, zelfs toen Karim al weg was. Ik zou niet weten wanneer dat dan gebeurd zou moeten zijn. Het kán gewoonweg niet. “Pommeline denkt dat Karim gewoon jaloers is: “Ik denk dat hij gewoon jaloers is dat ik en Merijn meer volgers en meer succes hebben dan hij. We worden vaker gevraagd op feestjes en zo, en dat kan hij niet hebben.

Comments

comments