Ken en Lize over het leven na Temptation Island: er zitten zeker nadelen aan het programma

We kunnen ons niet zo goed voorstellen hoe je leven is als je mee hebt gedaan aan een programma als Temptation Island. We kunnen door de vlogs van Lize en Ken wel een beetje zien hoe hunleven na Temptation Island verloopt, maar Story (via Flair.be) vroeg naar alle ins en outs van het leven van Ken en Lize na het programma.

Het leven na Temptation Island

Ken en Lize zijn nog steeds erg gelukkig samen maar staan er vooral erg losjes in. “Aan het einde van Temptation Island vroegen Ken en ik ons af onze relatie stand zou houden,” vertelt Lize. “Maar kijk, we zitten hier toch samen…We zien wel hoe het loopt. Ken zegt altijd: ‘Zolang het goed gaat, gaat het goed.'”

Geen vaste baan

Op dit moment hebben ze allebei geen vaste baan. Voor Temptation werkte Lize als stewardess, maar dat gaf ze op voor het programma. Nu wil ze vooral niet voor een baas werken. Ook Ken heeft geen vaste baan, maar verdient geld met modellenwerk, reclamespots en optredens. In zijn vrije tijd gaat hij nu vaak naar de sportschool. “Na Temptation Island was ik tien kilo aangekomen door ongezond te eten en te veel alcohol te drinken. Maar die kilo’s zijn er weer af door drie keer per week te sporten.”

Negatieve invloed

Een tijdje geleden bracht Ken de single Little Puppies uit, die hij voor Lize schreef. Ken merkt nu dat er ook minder leuke gevolgen aan Temptation zitten. “Ze willen mijn single niet draaien omdat hij meteen aan Temptation gelinkt wordt. Hij wil zich daarom nu meer focussen op zijn YouTube-kanaal met Lize.

Comments

comments