Ken en Lize verklappen met welke Temptation Island-deelnemer ze een trio willen.

Donderdag was de laatste aflevering van de heftigste Temptation Island tot nu toe. Sommige stelletjes zijn helaas uit elkaar gegaan en sommige relaties hebben de ultieme relatietest weten te doorstaan. Maar er ontstonden ook nieuwe koppels op Temptation Island. Lize en Ken zijn daar een van. Zij waren te gast bij Start en vertelden of ze ooit nog een keer mee zouden doen aan het programma, met wie ze wel een trio zouden doen en over de aankomende videoclip van Ken.

LIEFDE

De eerste paar dagen op Temptation Island waren niet zo leuk voor Lize. Ze werd door vriend Jefferson teleurgesteld. Dat ging over toen ze Ken leerde kennen. Haar gevoelens voor Ken waren zo sterk dat ze ook als haar ex Jefferson zich keurig gedragen had, waarschijnlijk verder was gegaan met de verleider: “Liefde is niet tegen te houden”.

GEEN SPIJT

Lize heeft geen spijt van de dingen die ze heeft gedaan op het eiland en is blij dat ze Ken daar heeft ontmoet: “Toen ik de beelden terugzag, voelde ik me wel eens schuldig. Maar nu niet meer”. De eerste keer van Lize en Ken is ook gefilmd en uitgezonden. Het was maar een klein stukje en volgens Ken was dit niet een heel representatief stukje.

TRIO

‘Wie van de andere deelnemers zouden jullie willen uitnodigen voor een trio?’Ze hoeven er niet lang over na te denken, want ze hebben het al een keer aan iemand van het programma gevraagd. En dat was Jolien. Het was dan wel voor een 1 april-grap, maar Jolien was wel enthousiast. Zowel Ken als Lize zeggen genoeg te hebben elkaar. Maar Lize heeft al een keer met Jolien gezoend op Temptation Island en ook Ken ziet het wel zitten dus wie weet.

Comments

comments