Lateysha uit MTV’s The Valleys is nu onherkenbaar

Herinner jij je Lateysha Grace uit de MTV-show The Valleys nog? Grote kans dat je haar niet bent vergeten! De brunette wilde net zo’n ster als Beyoncé te worden en probeerde die droom waar te maken in Cardiff. Toch was ze – net als de 8 andere sterren – liever aan het feesten. Drie jaar geleden verdween de show van de buis en inmiddels herken je Lateysha niet meer terug.

Lateysha Grace
Lateysha is inmiddels 24 jaar oud en moeder van een dochtertje, genaamd Wynter (2). Zo bekend als Queen B is Lateysha nog niet, maar ze is zeker niet uit de spotlights verdwenen. Na de show schreef ze een autobiografie en deed ze mee aan Big Brother. Op Instagram heeft ze maar liefst 503.000 volgers, die ze – als ambassadeur van Elite cosmetic surgery – regelmatig trakteert op pikante foto’s.

Plastische chirurgie
Dat Lateysha niet vies is van plastische chirurgie, is inmiddels geen geheim meer. Borstvergrotingen, lipfillers, botox, liposuctie, diverse bum-lifts… Je kunt het zo gek niet bedenken of de jonge moeder heeft het gedaan.

Vooral aan haar billen heeft ze veel laten sleutelen. Eerder vertelde ze al dat de eerste ingreep eindigde in een drama. “Een vriendin gaf mij een nummer van een vrouw die wel een bilvergroting voor me zou regelen. Een week later kwam de vrouw naar mijn appartement. Ze sprak geen Engels en had ook geen doktersspullen bij zich. Zonder verdoving spoot ze het spul in mijn kont. Dat deed pijn!”, vertelde ze aan Daily Star. Lange tijd kon de moeder van één niet langer dan een uur zitten. Met het resultaat was ze uiteindelijk nog niet tevreden en inmiddels heeft de tv-ster al vier operaties aan haar derrière achter de rug.

Onherkenbaar
Door alle cosmetische ingrepen is het lichaam van Lateysha extreem veranderd en je herkent haar nauwelijks terug. Vandaag de dag lijkt ze net Kim Kardashian! Je ziet het hieronder:

 

New hair whos dis ? makeup by @glambyshauna Jumpsuit @houseofcb Hair @miamor.ma

Een bericht gedeeld door Lateysha Grace ? (@lateysha_grace) op

Take me back to ibiza ! Loved this day on the boat .@ibizaboatrental . Vlog coming soon on my youtube channel ?????

Een bericht gedeeld door Lateysha Grace ? (@lateysha_grace) op

Comments

comments