Liam Hemsworth maakt intense ruzie met de moeder van Miley Cyrus

Hoe gelukkig Liam Hemsworth en Miley Cyrus ook met elkaar zijn, het lijkt echt niet te boteren tussen Liam en Miley’s moeder Tish Cyrus. Liam en Tish werden dit weekend namelijk gespot tijdens een heftige (publieke!) ruzie en iedereen kon dus meegenieten. Oeps.

De ruzie tussen Liam Hemsworth en Tish

Liam en Tish waren samen met Miley bij het luxe Soho Beach House in Malibu en daar begon de ruzie. Een omstander liet aan Women’s Day weten dat dat Liam en Tish keihard tegen elkaar begonnen te schreeuwen. “Iedereen kon het horen, ze waren echt een scene aan het schoppen,” vertelt ze. Vervolgens gingen Miley en Liam zonder Tish weg en Tish schreeuwde: “Jij hebt niks te zeggen in deze familie” en “Je mag mijn dochter niet afpakken.” Daar reageerde Liam op met de volgende woorden: “Jij verpest echt alle leuke dagen en je zet jezelf voor schut.” Daarna zei hij tegen Miley: “Ik kan echt niet meer met die vrouw omgaan.”

Familieproblemen

Eerder gingen er al geruchten dat de verloving van Miley en Liam was afgeblazen door problemen in de familie van Miley. Ook zou Miley een keuze moeten maken tussen Liam en haar familie. Liam schijnt het vooral een probleem te vinden dat de familie van Miley haar succes gebruikt om er zelf beter van te worden.

Hmmm, dat klinkt niet alsof de ruzie snel bijgelegd gaat worden…

Comments

comments