Lil’ Kleine doet opvallende uitspraak over Monica Geuze en ‘4x Duurder’

Ook al is Lil’ Kleine naar eigen zeggen smoorverliefd op zijn nieuwe vriendin Jaimie, blijft zijn ex Monica Geuze hem achtervolgen. Dat is ook niet zo gek met zijn nieuwe hit ‘4x Duurder’ waarin Monica’s naam wordt genoemd. Het lijkt erop dat de rapper nog steeds elke kans aangrijpt om zijn ex te dissen. Of zit het toch anders? Lil’ Kleine doet namelijk een opvallende uitspraak over Monica en de track. De vork blijkt toch anders in de steel te zitten… 

Yes Man

De rapper is te gast in de YouTube-serie van Anna Nooshin, Yes Man. Hierin schildert hij de presentatrice in lingerie na. Ondertussen praten zij over zijn nieuwe album dat vandaag is uitgekomen, zijn nieuwe vriendin Jaimie, maar ook over alle ophef die is ontstaan over het nummer ‘4x Duurder’.

Compliment

Monica’s naam wordt niet genoemd door Lil’ Kleine, maar door Chivv van SBMG (hij zingt onder andere ‘ben een homo als ik zeg dat ik haar niet wil neu*’). De rapper begrijpt niet dat daar ophef over is: “Steek ‘m in je zak zou ik zeggen”. Anna wijst Lil’ Kleine erop dat mensen het vooral hadden over zijn tekst die over haar nieuwe vriend Lars Veldwijk gaat.

Andere ex

Nu blijkt dat dat de werkelijkheid toch anders zit! “Ik ken haar nieuwe vriend niet,” verklaart Lil’ Kleine. “Ik bemoei met niet met hen. Ik wil dat zij gelukkig is, ik hoop dat zij gelukkig is.” Anna vraagt of hij bij dezen uit de weg wil ruimen dat zijn tekst in ‘4x Duurder’ of Monica gaat. “Ja tuurlijk, tuurlijk,” aldus de rapper. Dan rest ons nog de vraag: over welke ex rapt Lil’ Kleine dan wél?

Comments

comments