Mensen met dit sterrenbeeld gaan het meest vreemd

Ram: Je bent super competitief, dus als je het gevoel hebt dat je partner je niet ziet staan, verandert je liefdesleven in The Hunger Games. Niet dat er iemand zal doodgaan, maar je kunt je op glad ijs begeven om ervoor te zorgen dat iemand voor je gaat vechten. Wees voorzichtig.

Stier: Je staat er om bekend dat je heel koppig én heel loyaal bent, dus als jij eenmaal bij iemand bent ga je er helemaal voor. Maar als je voelt dat je partner niet álles voor je geeft kan het zijn dat je op zoek gaat naar iemand anders.

Tweelingen: Je weet al dat je moeilijk keuzes kunt maken én een korte spanningsboog hebt, wat er helaas toe kan leiden dat je meer van een relatie wilt dan je partner je kan geven. En als je het gevoel hebt dat je met je partner geen grapjes kan maken zoals in een rom-com, kan het zijn dat je op zoek gaat naar iemand waarmee je wél die verbale vibe hebt.

Kreeft: Je bent een fontein van emoties en je bent op zoek naar stabiliteit, dus jouw sterrenbeeld heeft het minst de neiging om vreemd te gaan. Maar toch, hoewel je hart misschien van rosé goud is gemaakt, ben je ook bang om je partner pijn te doen en zeg je het niet als je het uit wilt maken. Het is makkelijker om vreemd te gaan en hem pijn te doen dan hem het te zeggen en hem pijn te doen? Dat is aan jou.

Leeuw: Jij wilt altijd de ster van elke film op elk scherm in elke stad zijn en tenzij je partner bereid is om je die rol te geven, ben jij zooooooo geneigd om vreemd te gaan. Als je niet behandeld wordt als de Beyoncé van jouw leven, is de kans groot dat jij iemand zoekt die je wél op die manier behandelt en daar heb je dan ook geen spijt van. #SorryNotSorry.

Maagd: Jij maakt je al zorgen over problemen die nog niet eens bestaan, dus proberen om een side guy te nemen terwijl je echte man op het werk is levert jou té veel stress op. Dat gezegd hebbende, als jouw partner niet aan jouw perfectionistische eisen voldoet, kom je misschien in de verleiding om rond te kijken naar iemand die dat wél doet.

Weegschaal: Je bent van nature knap en flirterig dus het zou logisch zijn dat je vreemd zou gaan, maar je waardeert romantiek en liefde net zoveel als Emma Stone in Easy A dus waarschijnlijk gaat dat niet gebeuren. Als je vreemdgaat ben je een emotionele vreemdganger omdat je verveeld bent en iemand nodig hebt om je ego een boost te geven.

Schorpioen: Als je De Ware nog niet ontmoet hebt, ben je zo’n gigantische player. Je bent verleidelijk en charmant als Britney Spears uit de late jaren 90. Dus ja, je hebt geen moeite om mannen aan te trekken. Maar als je eenmaal iemand vindt die je emotioneel en sexueel kan bevredigen, dan is dat voor het leven. Zoals Britney en Justin ooit waren, dus.

Boogschutter: Jij hebt totaal geen filter, wat betekent dat het supermoeilijk is om een geheime affaire te hebben omdat je het er op een gegeven moment toch wel uit flapt. Je ziet sex als een leuk spelletje zonder regels, dus als je sexleven meer op een serie dan op reality tv gaat lijken, kun je afdwalen.

Steenbok: Je bent loyaal en betrouwbaar als een schattige puppy, maar liefde vinden kan je ook niet zoveel schelen. Je klimt liever op de sociale ladder dan dat je je focust op settelen met één persoon, vooral als iemand je kan helpen met je carrière. Dus als je iemand zit waardoor je verder kunt komen in het leven is het misschien lastig om je broek aan te houden.

Waterman: Over het algemeen blijf jij je lief trouw. Als je vreemdgaat, doe je het meer met low-key flirterige berichtjes om emotioneel een band met iemand op te bouwen. Als je echt van je lief houdt, kap je het ook meteen af voor het te ver gaat.

Vissen: Je wordt zo geleid door empathie en emoties dat je niet vreemd zal gaan, tenzij je van een relatie probeert te vluchten die niet echt fantastisch is. Maar als je dan op de vlucht slaat met de man waarmee je je vriendje bedrogen hebt, voel je je voor altijd en eeuwig schuldig.

Comments

comments