Michael is woest om de p0rnofilmplannen van Barbie

Er is weer drama in Barbie-land. Als het aan haar ex Michael van der Plas ligt, komt er van de geplande p*rnofilm helemaal niets terecht. Onlangs werd bekend dat Barbie en haar nieuwe vriend Rolf Tangel in gesprek zijn met Kim Holland voor het maken van een p*rnofilm. Michael is woest over deze plannen, vertelt hij in de nieuwste Story.

Michael is woest om plannen voor p*rnofilm

Michael gaat er alles aan doen om te zorgen dat de film er niet komt. Hij denkt dat Barbie erin wordt geluisd door haar nieuwe vriend Rolf Tangel en p*rnoproducent Kim Holland. Kim Holland liet onlangs weten dat ze wel 100 duizend euro over zou hebben voor een film met Barbie en haar nieuwe lover Rolf. De plannen voor de film zijn echter nog niet definitief. Rolf verdiende in het verleden vaker zijn geld als p*rno-acteur. Voor Barbie is dit helemaal nieuw. Michael en zijn manager Jake trekken het genoemde bedrag ernstig in twijfel. “Jake gelooft er net als ik geen sikkepit van dat Kim Holland van plan is om honderdduizend euro op tafel te leggen. Kim Holland is toch een beetje de Lidl onder de p*rnoproducenten,” aldus Barbies woedende ex. “Barbie beseft niet dat als ze op hun voorstel ingaat, het ook einde oefening is bij RTL. Die gaan onze soap dan echt niet meer uitzenden.”

Maar het is niet alleen het plan voor de p*rnofilm waar Michael niet achter staat. Michael had in het interview met Story maar weinig goede woorden over voor Rolf. Barbies nieuwe vriend zou zijn leven proberen over te nemen. Niet alleen pronkt hij online met Barbie, maar ook met de kinderen die zij met Michael kreeg. Michaels kinderen Angelina en Milano zijn regelmatig op Rolfs social media kanalen te zien.

Ook zegt Michael dat Rolf zijn kleren draagt.”En of dat nog niet genoeg is, wil hij ook nog met de moeder van mijn kinderen in een p*rnofilm gaan liggen rampetampen. Dan ben je toch compleet gestoord?” Och, och. Wij zijn heel benieuwd wat er van de p*rnofilmplannen terecht komt…

Comments

comments