Michael van der Plas onder vuur

Nu Samantha van der Plas aka Barbie en Michael van der Plas hun wegen hebben gescheiden, is de blondine officieel ook geen eigenaar meer van Feestcafé Gezelligheid. Het duurde niet lang voor Michael een nieuwe business partner had gevonden. Bianca Meivogel, eigenaresse van discotheek Voom Voom in Torremolinos, neemt Samantha’s plek in. Aan Shownieuws vertelt: “Samantha is geen eigenaar meer van de zaak. Het heet nu Café Voom Voom.”

Voom Voom

En om dat te vieren, bracht het duo het nummer met bijbehorende videoclip, Met Mike en Bianca, uit op de zonovergoten bestemming. Hun blijdschap was echter van korte duur, want nu hangt de twee een rechtszaak boven het hoofd.

Volgens housedj’s Showtek heeft Michael plagiaat gepleegd met de single. Volgens Showtek is een fragment uit het nummer 1 op 1 is overgenomen uit hun grote hit ‘90’s By Nature’. Sjoerd Janssen, één van de twee Showtek dj’s, vertelt aan Shownieuws dat Michael’s actie ‘kansloos’ is. Het management van Showtek heeft inmiddels stappen ondernomen. Ze willen de rechten claimen van het fragment. Michael en Bianca hebben nog niet gereageerd op de beschuldiging.

Comments

comments