Netflix hacks die je kunt gebruiken als je even niet weet waar in je zin in hebt

1. Zoek op je favoriete acteur

Vul de naam van je favoriete acteur gewoon in de zoekbalk in en Netflix zet alle films/series/documentaires waar hij of zij aan mee doet voor je op een rijtje.

2. Speel Flix roulette

Feeling lucky? Laat je verrassen met Flix roulette. Het concept is simpel: vul een paar keuzeparameters in zoals beoordeling, jaar of acteur en Flix roulette kiest voor jou. Leuk! En handig, als je in een luie of besluiteloze bui bent.

4. Beoordeel altijd wat je kijkt

Netflix verving onlangs zijn beoordelingssysteem: in plaats van het geven van 1-5 sterren kan je een film of serie nu beoordelen door middel van een duimpje omhoog of omlaag. Naast de duimpjes kwam Netflix ook met een nieuw systeem voor het aanbevelen van series of films. Op basis van een percentage zie je voortaan hoe goed iets bij jouw smaak en voorkeuren past. Een serie die perfect aansluit zou bijvoorbeeld een 98 procent-score krijgen, maar bij een score van minder dan 50% zie je geen aanbeveling. De aanbevelingen zijn niet alleen gebaseerd op mensen uit je eigen regio, maar kijkt naar alle gebruikers die vergelijkbaar kijkgedrag hebben. Handig!

Comments

comments