OMG! Er komt een nieuw seizoen van Temptation Island

Het afgelopen seizoen van Temptation Island was er een voor in de boeken, want oh my, wat ging het er vaak heftig aan toe. Relaties werden verbroken, verleidsters werden verliefd en ook na het exotische avontuur ging de verleiding en het bedrog gewoon door. Het is dus moeilijk om het afgelopen seizoen te overtreffen, maar in Thailand is werkelijk alles mogelijk. Tijd voor een nieuw seizoen dus…

Vorig seizoen

Lisa en Merijn, Lize en Jefferson, Rosanna en Niels en last but not least, Jolien en Herbert, deze kandidaten gingen het afgelopen seizoen de uitdaging aan, maar werden in de wereld van verleiding en bedrog al snel met hun neus op de feiten gedrukt. Sommige relaties bleken niet zo sterk als ze in eerste instantie dachten en al snel gingen de eersten de fout in. Zo werd Lize verliefd op verleider Ken, vond Merijn zijn liefdesgeluk bij Pommeline en kwamen ook de overige twee relaties in zwaar weer terecht.

Relatietest

Al met al een seizoen waarbij het er vaak heftig aan toe ging. Ben jij er nou zeker van dat jouw relatie het wel zal overleven of ben je juist de perfecte kandidaat om het hoofd van de mannen op hol te brengen? RTL is op dit moment druk bezig met het zoeken naar nieuwe kandidaten voor een nieuw seizoen, waar jij je dus nog steeds voor kunt opgeven. Mochten jij en je partner de ultieme relatietest willen ondergaan, dan is dit je kans om je nu op te geven voor het nieuwe seizoen. Al kan je natuurllijk ook altijd je vrijgezelle BFF opgeven om de mannen daar eens goed te verleiden.

Durf jij de verleiding aan?

Comments

comments