OMG: Deze vrouw verdient geld met het reviewen van dickpics

Heb jij wel eens een dickpic gekregen? Of je dit nou ronduit ranzig vindt of juist wel kan waarderen, je hebt er waarschijnlijk nooit aan gedacht hier je werk van te maken. Voor Maddie Holden geldt dat wel: zij verdient geld door dickpics te reviewen.

 

menswear lurker ???

Een bericht gedeeld door maddie holden (@winningprotocol) op

Dit ‘werk’ doet Maddie al sinds 2013, nadat ze een piemelfoto kreeg van iemand die ze voor de verandering best goed gelukt vond. Maddie besloot toen dat het tijd was om mannen tips te geven hoe zij allemaal een goede foto van hun piemel kunnen sturen

Blijkbaar wordt Maddies service gewaardeerd, want per dag krijgt ze zo’n twintig tot veertig foto’s opgestuurd – veel meer dan ze er ooit kan reviewen. Ze vraagt mannen dan ook alleen hun beste kiekjes op te sturen. Foto’s van slechte kwaliteit of waarop het niet duidelijk is dat het om dickpics gaat, slaat ze over. Mailen kan naar een speciaal adres: critiquemydickpic@gmail.com. Hoe toepasselijk.

Voor een privé review via mail betalen mannen tien dollar en voor een gegarandeerde review op haar website (whyyyy????) betalen mannen 25 dollar. De reviews die Maddie schrijft zijn kort, maar wel volledig gevuld met opbouwende kritiek. Deze kritiek gaat alleen maar over hoe de foto gemaakt is. Op de piemel zelf gaat ze niet in, hoe groot, klein, krom of recht deze ook mag zijn. Dickpics blijven natuurlijk ontzettend persoonlijk (tot ze op Maddies website terecht komen ?).

Comments

comments