Patricia Paay zou “filmpjes zelf gedeeld hebben en in geheime swingers groep zitten”, Patricia REAGEERT

Popdiva Patricia Paay heeft de laatste tijd geen leuke tijd achter de rug; zo heeft de belastingdienst beslag gelegd op haar huis en doken er verschillende s3kstapes op waar heel NL het over had. Echter heeft het ‘s3kstape-schandaal’ een bijzondere wending gekregen, volgens de Story.

Een betrokkene van de Story heeft laten weten dat Patricia Paay ‘lid’ was van een besloten s3ksgenootschap en zij en andere leden vaker pikante filmpjes met elkaar deelde. De bron van Story laat zelfs berichten van Patricia Paay zien die zij destijds heeft verstuurd. ‘Patricia was onderdeel van besloten s3ksgenootschap. Daarin werd ze min of meer als de spil beschouwd. Ze is toch een soort trofee, waarover je tegen je vrienden kunt opscheppen. De groep bestond destijds uit zo’n tachtig swingers: mannen en vrouwen die binnen de groep aan partnerruil doen’, meldt de bron.

Patricia heeft tegenover shownieuws gereageerd en het volgende gezegd: ‘Al die mensen waar ze het allemaal over hebben, die ken ik niet, het is zo’n groot verzinsel. Daar lusten de honden geen brood van. Het is tot nu toe het meest schandalige wat ik heb gehoord. En het is absoluut niet waar natuurlijk.’

Hieronder haar interview met Jinek na het bizarre nieuws:

Comments

comments