Sneaky dingen die personeel van McDonald’s doet – maar dat zullen ze nooit toegeven

McDonald’s is een plek waar we maar al te graag heen gaan om onze guilty pleasure needs even te stillen. Maar heb je je ooit afgevraagd hoe het is om er te werken? Een ex-werknemer vertelt ons alles wat het personeel uitspookt, maar nooit zal toegeven.

1. We eten alle leftovers op als het restaurant sluit. Er is maar weinig lekkerder dan verse kipnuggets die wij heel per ongeluk – oeps – vijf minuten voor sluitingstijd nog even klaarmaken.

2. Als jij onaardig tegen ons bent, zijn we dat ook tegen jou. Niet rechtstreeks natuurlijk, maar we stoppen expres extra ijs in je cola, drukken je burger plat, vergeten je een deel van je bestelling of we geven je minder frietjes. Of we doen het allemaal tegelijk. Ligt eraan hoe onbeleefd je bent.

3. Soms heeft jouw vanille milkshake geen duidelijke vanillesmaak omdat niemand van ons zin heeft om de lege zak met siroop aan te vullen. De shakemix smaakt van zichzelf al naar vanille, dus ja…

4. We stellen onze eigen burgers samen voor tijdens de pauze. Een McChicken met kaas? Yep. Een Big Mac met bacon? Yep. Een gewone burger vervangen voor kip? Yep. We hebben het allemaal geprobeerd en het is ZO LEKKER.

5. Als je aardig tegen ons bent geven we je extra topping op je McFlurry. Hoe meer topping, hoe lekkerder, toch?

6. We zeggen vaak dat de appeltaartjes op zijn, ook als dat niet zo is. Dit komt omdat het ontzettend lang duurt om deze klaar te maken en daar hebben we soms gewoon echt geen tijd voor. Sorry!

7. We (her)gebruiken bonnen voor gratis eten ook zelf. Wel bij een andere vestiging natuurlijk.

8. Als we een ‘plaspauze’ nemen tijdens het werk, is het meestal meer een snackpauze. We sneaken stiekem weg om even bij te tanken van het harde werk. Natuurlijk horen daar snacks en een lekker drankje bij!

9. We bieden misschien niet standaard mayonaise aan, maar we hebben het wel altijd. Vraag het ons gewoon vriendelijk en je krijgt het! En oh ja: de sauzen op de burgers zijn echt niet allemaal hetzelfde, ook al lijkt het soms wel zo. Wist je niet, hè?

10. We spelen spelletjes met eten dat we weg moeten gooien. We weten dat het eigenlijk niet mag, maar het maakt het werk zo veel leuker. Zo beleven we tenminste nog wat plezier aan voedselverspilling!

Comments

comments