Engelse Cherelle: “Ik ben te knap om een vriend te vinden”

De beeldschone Cherelle uit Manchester vindt knap zijn een vloek. Dat vertelt ze in een interview met de Mirror. De 23-jarige vrouw heeft ruim 23.000 volgers op Instagram, maar voelt zich regelmatig eenzaam.

“Ik denk dat gewone meisjes met een gemiddeld uiterlijk het makkelijker hebben, omdat mannen meer aandacht aan hun persoonlijkheid schenken.”

It’s May and England is still cold ??

Een bericht gedeeld door Cherelle (@chebella91) op


SERIEUZE RELATIE

Cherelle wil graag een serieuze relatie, maar haar liefdesleven is een ramp. Jongens willen alleen maar met haar pronken bij hun vrienden. Ook zijn ze alleen geïnteresseerd in haar looks en gaan ze ervan uit dat ze een vervelend karakter heeft en arrogant is.

“Gewone meisjes gaan ervan door met het trouwmateriaal en ik blijf achter met mannen die niet verder kijken dan mijn uiterlijk”

 

Bun day✊?…. #curls #90sbaby #updo #dopechef #oldschool

Een bericht gedeeld door Cherelle (@chebella91) op

ARROGANT

Cherelle kreeg veel haatreacties over het artikel. Mensen vinden haar arrogant. Op haar eigen Instagram legt ze nog een keer duidelijk uit wat ze bedoelde. Ze vindt zichzelf niet te mooi voor een vriend. Maar ze trekt vaak wel de verkeerde mannen aan die haar alleen maar willen om haar uiterlijk.

 

Do not believe everything you read!!!! (P.s I don’t want a boyfriend ??)

Een bericht gedeeld door Cherelle (@chebella91) op

Comments

comments