Temptation Island deelneemster post gênante Photoshop fail!

Ben je ook zo sad dat het seizoen van Temptation Island ten einde is? No worries, alle drama gaat door op social media! Als je de cast volgt op Instagram mis je er helemaal niks van. Oók de Photoshop fail van Natasja niet. Ookal heeft ze een lichaam waar je U tegen zegt, lijkt het erop dat ze haar rondingen extra wilde benadrukken, maar daardoor krijgt ze nu een hoop kritiek..

Het was liefde op het eerste gezicht toen Jefferson Natasja tijdens Temptation Island zag. Hij vond werkelijk alles mooi aan haar en dat is begrijpelijk, want ze is een prachtige meid om naar te kijken! De vraag is nu: waarom heeft ze tools gebruikt om haar foto’s te bewerken. De curves heeft ze al. Toch leek ze niet helemaal tevreden met haar billen op de foto en besloot ze om haar billen iets te vergroten.

Het moeilike aan het bewerken van je lichaam is dat je het heel snel ziet. Bij Natasja dus ook. Als je iets groter of juist kleiner wil maken moet je opletten dat je omgeving niet mee verandert, zoals je bij Natasja haar foto wel ziet gebeuren. Zie je het hekje achter haar billen? Die is gebogen. Oeps… Volgende keer dus toch maar even checken of alles er nog recht en natuurlijk uitziet?

Comments

comments