TEMPTATION ISLAND: Pommeline vertelt hoe ze Merijn stiekem de liefde verklaarde.

Mi corazon ? @merijn_brooklyn

Een bericht gedeeld door Pommeline Tillière (@pommelinetilliere) op

Temptation Island is helaas afgelopen, maar dat betekent gelukkig ook dat veel geheimen worden onthuld. Pommeline vertelde op een sneaky en speciale manier hoe ze zich echt voelde over Merijn. Dit gebeurde tijdens de opnames van Temptation Island.

Single/Verleidster Pommeline kon tijdens het programma niet aan Merijn vertellen hoe leuk ze hem eigelijk vond. Ze vroeg zich dagen af of Merijn ook gevoelens had voor haar: “Honderdduizend keer heb ik mezelf die vraag gesteld. Al die twijfels maakten me gewoon gek,” vertelt Pommeline aan het Belgische blad TV Familie.

Stiekeme actie
”Om Merijn toch iets in vertrouwen te kunnen zeggen, heb ik een notitieboekje van de programmamakers gepikt. Ik heb er een blaadje uitgescheurd. Daarop schreef ik aan Merijn, dat het géén spel voor me was. Dat ik het oprecht meende en een toekomst samen voor me zag. De dag vóór de dreamdate heb ik hem dat briefje stiekem toegestopt.” En niet één cameraman heeft dit kunnen vast leggen op film!

Haar stiekeme actie was wel een succes. Merijn en Pommeline zijn inmiddels ‘officieel’ een stel.

You are my best friend, my human diary, and my other half. You mean the world to me and i love you?#oneteam #myhappiness

Een bericht gedeeld door Pommeline Tillière (@pommelinetilliere) op

Comments

comments