Temptation Island Saartje doet een schokkende onthulling over Herbert

Een paar weken geleden stapten Temptation Island Saartje en Natasja in de auto bij Kurkdroog en dat leverde een filmpje vol onthullingen over Temptation Island op. Natuurlijk kwam ook Herbert ter sprake en Saartje onthulde dat ze nog heel lang contact met hem had gehad. Toen zei ze: “En er zijn ook nog spannende dingen gebeurd. Bij hem thuis in de zetel.” TV Familie heeft Saartje gesproken over deze uitspraken, schrijft de Belgische website Tingo.

Temptation Island Saartje doet onthullingen over Herbert

Saartje geeft toe dat ze in de maand na Temptation Island nog sex heeft gehad met Herbert. Ze vertelt: “Herbert vroeg of ik met hem mee naar huis wilde gaan. En dan wil ik toch benadrukken: Herbert verleidde míj deze keer. Niet andersom.”

Saartje vertelt dat Herbert tegen haar zei dat hij en Jolien niet meer samen waren. “Hij moest niets meer van haar weten, enzovoort. Ik geloofde hem. Anders was ik niet op z’n avances ingegaan, want al dat ingewikkelde gedoe tijdens ‘Temptation’… dat wilde ik geen tweede keer meemaken.”

Ze wil ook benadrukken dat ze niet verliefd is op Herbert, maar na de uitzendingen van Temptation Island waren ze wel vrienden met elkaar. “Tot drie maanden na de opnamen belden we élke dag. We hoopten een soort friends with benefits te worden. Maar goed, die avond zijn we dus intiem geweest, Herbert en ik.”

Herbert heeft eerder iets heel anders gezegd tegen Dag Allemaal: “Saartje heeft me gestalkt toen we terug in België waren. Ik heb haar duidelijk gemaakt dat ik verder wil met Jolien, maar nu zoekt ze allerlei manieren om mijn aandacht te trekken. Tijdens actes de présence staat ze voor mijn neus andere jongens te kussen of op de bar te dansen, enkel om mij uit mijn kot te lokken. In Thailand was ze mijn maatje, maar nu zie ik haar als een vies meisje. Ik wil niets meer met haar te maken hebben.”

In ieder geval zijn Herbert en Jolien nu weer gelukkig samen en we weten niet precies wat er gebeurd is na Temptation Island omdat Herbert en Saartje beide een ander verhaal vertellen, maar voor Jolien zal dit zeker niet leuk zijn om te horen.

Comments

comments