Tony Star reageert op reacties over zijn geslachtsdeel

Tony Wyczynski uit Oh Oh Cherso was de afgelopen dagen het gesprek van de dag. De realityster is één van de deelnemers van het programma Adam Zkt. Eva, waarbij hij geheel naakt op een tropisch eiland de ware probeert te vinden. Dat de dj zich letterlijk en figuurlijk bloot geeft, brengt enorm veel teweeg bij de mensen thuis.

Naakt

De realityster kennen we vooral van zijn losbandigheid in het programma Oh Oh Cherso, maar laat zich dit keer van een hele andere kant zien. Dat heel Nederland hem naakt kan zien, dat vindt Tony nog wel even wennen. Vooral als hij merkt dat voornamelijk zijn geslachtsdeel niet onopgemerkt is gebleven.

‘Holy shit’

“Vanmorgen kwam ik erachter dat ruim 700.000 man mij poedeltje naakt heeft gezien, toen dacht ik wel even ‘holy shit’. Ik moet zometeen nog boodschappen gaan doen en ik ben benieuwd hoe de mensen mij dan aangaan kijken”, vertelt hij aan Shownieuws.

Teleurstelling

Gelukkig krijgt Tony vooral veel positieve berichten, maar ook de berichten over zijn geslachtsdeel zijn hem niet ontgaan. “Mijn penis is ruimschoots benoemd, die heeft nog nooit zo vaak bij mensen in de mond gelegen. Het enige is dat ze misschien teleurgesteld zijn, aangezien ik 1.93 ben en er iets kleins aanhangt”.

Toch is Sterretje allesbehalve onzeker over zijn kleine vriend. “Een goochelaar laat nooit zijn truc zien, maar als die er aankomt, dan is die er”.

Comments

comments