Deze Uber-chauffeuse reed een meisje naar het appartement van háár vriend

Er zijn een paar manieren om erachter te komen dat je vriend vreemdgaat, en de meest bekende zijn onder andere berichtjes van een ander of wanneer je vriendinnen hem met en ander spotten. Bij dit meisje ging dat er héél anders aan toe. Zij kreeg als Uber-chauffeur een oproep voor een rit naar het huis van haar eigen vriend.

Het verhaal erachter is zelfs nog erger dan je zou denken. Zo verliet de dame in kwestie, Twitter-gebruiker Msixelaa, ‘s ochtends het huis om aan haar werkdag als Uber-chauffeur te beginnen. Haar vriend had zijn koffers gepakt en zou bij zijn zieke moeder op bezoek te gaan, die in het ziekenhuis ligt. Msixelaa krijgt vervolgens een aanvraag voor een rit vanaf het vliegveld, en raakt vriendelijk met het meisje aan de praat.

Haar klant is met koffers op weg naar ‘haar’ vriend, om een paar nachten samen door te brengen. Omdat Msixelaa’s klant enkel het appartementencomplex had ingevoerd in de navigatie, had Msixelaa in eerste instantie nog niet helemaal door wat er aan de hand was. Na een lang en goed gesprek kwam ze er achter dat het meisje onderweg was naar háár vriend, en niet een onbekende man.

 

The eyes

Een bericht gedeeld door UBERBAE (@msixelaa) op

Lees hier hoe het er allemaal aan toeging:

   De koffers van haar vriend:

En een mooie afsluiter.

 

 

 

 

Comments

comments