Vrouwen onthullen hun meest gênante standje 69 verhalen

Het maakt niet uit hoe je het doet, vaak is standje 69 toch wel een béétje ongemakkelijk. Je moet je in rare bochten wringen, je moet oppassen dat je de ander geen knietje geeft, je krijgt er al gauw een lamme nek van én je moet het niet zooooo lekker vinden dat je vergeet dat je deel uitmaakt van nou ja, waar jullie mee bezig zijn (dat overkomt de besten!). Hier zijn vier vrouwen die moedig genoeg waren om hun ongelofelijk ongemakkelijke 69-verhalen te delen:

1. “Ik squirte in zijn mond en hij schreeuwde uit dat ik “hem bijna verdronken had”.”

“Ik ging ooit uit met een jongen die voorstelde 69 te doen. “Nou goed, waarom niet,” dacht ik. Dus gingen we ervoor. Ik had hem alleen niet verteld dat ik soms als ik een orgasme krijg de neiging heb te squirten. Daar was hij dan ook duidelijk niet op voorbereid. Zodra ik klaarkwam, begon hij te sputteren en vroeg hij me of ik “net in zijn mond geplast had” en schreeuwde hij uit dat ik “hem bijna verdronken had”. Zo awkward.”

2. “Ik keek recht in zijn (ahem) kontgat en zag dat er iets uit kwam.”

“Mijn vriend en ik besloten Route 69 te nemen, toen het wel heel spannend werd onder de lakens. Ik keek daarbij recht in zijn (ahem) kontgat en zag ineens dat er iets uit kwam. Ik zei maar niets. Want tja, hoe zeg je beleefd dat er iets uit iemands billen komt? Een paar dagen later, na wat Google-sessies, kwam ik tot de realisatie dat het aambeien waren. Als in: Heel. Veel. Aambeien. Het was alsof zijn kontgat een muziekclip uit de jaren 80 was, waarin Nena tussen zijn billen stond met in haar handen 99 boze ballonnen. (Als je snapt wat ik bedoel.) We dateten alsnog langer dan eigenlijk mijn bedoeling was, maar gingen uiteindelijk toch uit elkaar omdat hij een zeldzame huidaandoening had, waardoor hij zich maar één keer per week moest douchen. Een beetje zoals een ontdekkingsreiziger uit de vijftiende eeuw. Cool.”

3. “Ik had net mijn lippen om zijn piemel gezet toen hij een hele gevoelige plek bereikte. In een reflex beet ik. Hard.

“Mijn vriend en ik waren helemaal in the mood. We kusten en betasten elkaar all over the place en ineens besloot hij mij te ‘verwennen’. Natuurlijk was ik daar hartstikke blij mee, maar ik merkte wel dat hij een beetje jaloers was, omdat ik niet was ingegaan op zijn voorstel standje 69 te doen. Daarom besloot ik het maar een kans te geven. Ik had ten slotte gehoord dat het best wel heet was en we hadden het allebei nog nooit eerder gedaan. Dus we gingen in de positie liggen en hij ging ervoor. Ik kwam er al gauw achter dat het lang niet zo makkelijk was om mijn nek in de juiste positie te krijgen. Dus na heel wat gemiste pogingen om zijn piemel te ‘vangen’ met mijn mond, was ik blij dat ik hem eindelijk te pakken had gekregen. Ik zette mijn lippen eromheen en net op dat moment bereikte hij een hele gevoelige plek bij mij… En toen beet ik. Hard. Rondom het topje van zijn piemel. We hebben sindsdien nooit meer standje 69 gedaan.”

4. “We vergaten even dat je door het raam naast de voordeur precies de woonkamer in kon kijken en dat de lichten aan waren, waardoor zijn ouders een ‘perfect uitzicht’ hadden op ons ‘avontuurtje’.”

“We besloten ons te wagen aan standje 69 in de woonkamer van de ouders van mijn vriend (waarvan we dachten dat ze uiteten waren). Net toen we ons hoogtepunt bereikten, hoorden we dat de voordeur open ging. Natuurlijk probeerden we zo snel als we konden alle bewijsmateriaal voor ons dirty deed te verbergen. Daarbij vergaten we even dat je door het raam naast de voordeur precies de woonkamer in kon kijken en dat de lichten aan waren, waardoor zijn ouders een ‘perfect uitzicht’ hadden gehad op ons avontuur. Zijn vader vertelde hem later nog dat het leek alsof we het “erg naar onze zin hadden”.

Comments

comments