Yoshi uit ‘Ex On The Beach’ wil meedoen aan Temptation Island

Er werd zondag weer heel wat gevochten, gerampetampt en gezeverd in ‘Ex On The Beach’. Maar Yoshi doet nu een wel héél opmerkelijke onthulling aan ons: hij solliciteert openlijk voor ‘Temptation Island’.

In een interview met newsmonkey doet Ex On The Beach-deelnemer Yoshi een wel héél opmerkelijke onthulling. “Ik heb op Ex On The Beach geleerd dat als ze me vragen voor Temptation Island, dat ik f*cking ga meedoen”, zegt Yoshi. Is er iets dat wij nog niet weten? Yoshi wilde er verder niet over uitwijken.

Maar beeld je eens in dat ze die wildebras op Temptation droppen! Wat zou dat geven? Waarschijnlijk zou hij meteen met alle dames aan de haal gaan, hun boyfriends een kopje kleiner maken en ongegeneerd ‘zijn ding doen’ voor de camera.

Ashley ging hem al voor …

Het zou trouwens niet de eerste keer zijn dat deelnemers van Temptation Island en Ex On The Beach ingeruild worden. Dit jaar dook blondine Ashley uit het vorig seizoen van Ex On The Beach op in Temptation. Hoewel ze in het eerste programma een grote ster was, werden inTemptation haar fratsen en vuile praat grotendeels genegeerd. Je zou zelfs kunnen zeggen dat ze helemaal overschaduwd werd door Temptation-queen Pommeline.

Yoshi uit ‘Ex On The Beach’ solliciteert openlijk voor tv-rol volgend jaar. En je kan al raden voor welk programma

… En Chiara

Nog een Temptation-Ex On The Beach-kruising: Chiara. Deze Antwerpse diva wist vorig jaar de wandelende Temptation-catastrofe Marvin in haar val te lokken en kreeg van hem een fikse beurt in de douche. Ook op Ex on The Beach blijkt ze geen katje om zonder handschoenen aan te pakken: toen Chiara zondag Alissa Megastar met haar ex Mike zag flirten, ging ze het meisje als een woeste tijgerin te lijf. Tijdens de bitchfightverloor ze zelfs haar fake nagels in Alissas kaspel en trok ze de extensions van de Russische blondine uit.

Comments

comments