Zo haal je meerdere snacks uit de muur

Oh-oh… Veel snackbars zullen niet blij zijn met dit trucje. Een stel slimme jongens heeft met een video onthuld hoe je door één keer te betalen, toch meerdere snacks uit een muur kunt trekken.

Snacken

Na een avondje uit komt het regelmatig voor dat je ondanks je goede voornemen om gezond te eten, toch enorme trek hebt in vette hap. Een kaassoufflé, kroket of frikadel; het is normaal al moeilijk te weerstaan, maar al helemaal als je een paar drankjes op hebt.

En als je er één op hebt, heb je al snel zin in nog meer… Daar hebben deze mannen de perfecte oplossing voor. Via Dumpert hebben ze namelijk een video gedeeld, waarop te zien is dat ze één keer betalen, maar meteen voor de hele groep kroketten uit de muur halen.

Eén voor één

Heel nauwkeurig klappen ze het ene hokje dicht, terwijl ze het volgende hokje precies tegelijkertijd openen. Hmm.. Daar is blijkbaar nooit goed over nagedacht. Je moet natuurlijk wel in een overvolle snackbar staan, de eigenaar moet net naar het toilet gaan of je moet gewoon een goede dosis lef hebben. Wij raden het niet aan, maar mocht je nou echt een keer heel veel honger hebben… Sssssttt, je hebt het niet van ons!

Comments

comments