Zusjes van 1 en 2 overlijden nadat moeder ze bewust in hete auto achterlaat om te gaan feesten

Een verschrikkelijk verhaal uit de Verenigde Staten, waar een tienermoeder vorige week dinsdag haar twee dochtertjes bewust in een snikhete auto achterliet om zelf te gaan feesten. De meisjes van één en twee jaar oud overleefde het niet.

De 19-jarige Amanda Hawkins uit San Antonio, Texas, liet haar dochters Addyson en Brynn maar liefst 15 uur zonder eten en drinken achter in de auto, waar de temperatuur bij 33 graden was opgelopen tot meer dan 50 graden. De meisjes riepen urenlang om hulp en een vriend stelde voor ze te bevrijden, maar hun moeder besloot ze te negeren.

Toen Amanda de volgende ochtend pas terugkwam bij de auto, hadden haar dochters het bewustzijn verloren. Amanda bracht ze eerst naar huis om ze een bad te geven en ze aan te kleden. Pas de volgende dag bracht ze de peuters naar het ziekenhuis, waar ze enkele uren later overleden.

In het ziekenhuis probeerde ze de dokters nog wijs te maken dat haar dochters aan bloemen in het park hadden geroken en daarna onwel waren geworden. De politie vond haar verhaal echter verdacht en na verhoor bekende Amanda uiteindelijk.

Comments

comments